COVID 19 – СЪОБЩЕНИЕ

Скъпи гости, приятели и партньори,

За нас здравето и благополучието на гостите ни, на нашите колеги, както и на всички посетители на Суларската къща за гости, са от първостепенно значение.

В тази връзка ние продължаваме да следим отблизо информацията, свързана с коронавирус (COVID-19), както и всички актуализации от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб. Действията ни, както и бъдещите ни реакции, ще продължават да са съобразени изцяло с препоръките и указанията на правителството, здравните институции и медицинските експерти и ще ви информираме своевременно при следващи промени.

Искаме да Ви уверим, че са въведени всички противоепедемични мерки, във връзка с безопасността на нашите гости. Стаите и общите площи се почистват с дезинфекциращ разтвор. Специално внимание се обръща на често докосваните повърхности, стаите, коридорите и баните.

Вярваме, че ще преминем през тези тежки времена заедно. Желаем Ви добро здраве и с нетърпение очакваме да Ви посрещнем в Суларската къща за много нови положителни емоции, страхотни събития и незабравими спомени!

Благодарим Ви за подкрепата.